pretsedatelski izvori

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните чекаат СДСМ да се охрабри и да излезе на предвремени парламентарни избори 

А1он
Граѓаните чекаат СДСМ да се охрабри и да излезе на предвремени парламентарни избори, никој повеќе во државата не може да го игнорира расипништвото и арамилакот