praksa

Култура

Прва македонска платформа за поврзување студенти и дипломци со компаниите

А1он
Првата македонска платформа Бинтерн ги поврзува студентите и дипломците со компаниите за побрзо и поедноставно да почнат кариера преку пракса и работа. Бинтерн е стартап-компанија