plan za cist vozduh

Македонија

На владина седница усвоена Предлог-програма за реализација на Планот за чист воздух

А1он
Владата вечерва на 116-та седница ја усвои Предлог-програмата за реализирање на Планот за чист воздух за 2019 година, која се заснова на четири компоненти: мерки