pijaloci

Македонија

Изгорено грло, повраќале крв откако испиле флаширани пијалоци во Хрватска – ги има ли и во Македонија?

Случај со можно труење со киселина во пијалокот вчера ја разбранува хрватската јавност.Шест нови пациенти се затруени и лежат во болница поради газиран сок во
Економија

Бектеши: Пијалоците ќе се намалат за 10 отсто, производителите доброволно се вклучија во акцијата

Орце Костов
Министерот за економија, Крешник Бектеши се пофали на Фејсбук дека и цените на безалкохолните и алкохолните пијалаци ќе се намалат 10 % во наредниот период