pep

Македонија

Вежба на ЕБР и ПЕП за тактики при употреба на водени топови

А1он
Припадниците на Единицата за брзо распоредување и на Посебната единица за поддршка при Министерството за внатрешни работи денеска ќе изведат завршна вежба насловена „Оперативни тактики
Македонија

НСП: Да се реши проблемот со исплата на работни часови на ПЕП

А1он
Министерството за внатрешни работи да сопре со носење на нејасни и несинхронизирани пишани акти и да донесе решение за нерегуларностите поврзани со исплата и водење