pecki za greenje

Македонија

Жителите на Сарај ги предаваат старите печки на дрва и нафта

А1он
Во општина Сарај почна еколошка акција на Град Скопје и Владата за предавање старите печки кои користат нееколошки енергенси во замена за инвертер клима уреди