patarin

Економија

Владата не попушта: И во 2023 година ќе имаме најскапи патарини во Западен Балкан

Орце Костов
Владата не планира да ги намали цените на патарините во следниот период и покрај тешката економска криза, а министерот за транспорт и врски Благој Бочварски