partnerka

Магазин

Актерот Роберт Патинсон и неговата партнерка Суки Вотерхаус наскоро ќе станат родители

А1он
Актерот Роберт Патинсон, ѕвездата на филмскиот серијал „Самрак“, кој го прослави, и неговата долгогодишна партнерка Суки Вотерхаус наскоро ќе станат родители и двајцата за прв