om

Македонија

ОМ и Достоинство на протести

А1он
Коалицијата Обединети за Македонија и Достоинство незадоволни од пресудата на апелациониот суд најавуваат протести низ Македонија и консолидација на нивното членство.Пресудата на апелациониот суд против
Македонија

ЛДП, ВМРО-НП, Ом, и Достоинство: Ќе го разбиваме стравот на граѓаните

А1он
Обединети поради загрозената безбедност, справувањето на власта со неистомислениците, евро-инеграциите, уништувањето на демократијата, сиромаштијата, ЛДП, ВМРО народна, Обединети за Македонија и Достоинство, со собир во
Македонија

ЛДП, ВМРО-НП, ОМ и Достоинство заедно за подобар живот

А1он
Обединети за Македонија денеска одржаа Централно собрание. Раде Милошовски, за А1 изјави, дека бараат од Претседателот Ѓорге Иванов, да го помилува Љубе Бошкоски и со