nov granicen premien

Македонија

Позитивни реакции во Грција по Спогодбата за отворање нов граничен премин кај Маркова нога

А1он
Потпишаната спогодба меѓу министрите Никола Димитров и Сиа Анагностопулу за отворање на новиот граничен премин во регионот на Преспанското езеро, Маркова нога – Лемос, наиде