Nikola Dimitrov

Македонија

Димитров: Кој ќе ја поддржи Македонија за ЕУ, ќе му пратиме патлиџани

А1он
„Највкусниот патлиџан на светот, без конкуренција! Која земја застане зад Македонија следнава недела, ќе ви праќаме македонски јабучар патлиџан по брза пошта“, напиша министерот за
Македонија

Никола Димитров – министер за надворешни работи

А1он
Новиот министер за надворешни работи Никола Димитров е роден на 30 септември 1972 година во Скопје. Како што е наведено во биографијата доставена со предлог-составот
Македонија

Профил Никола Димитров: Преговарач на Црвенковски, советник на Груевски, министер на Заев

А1он
Од преговарач во име на Бранко Црвенковски во спорот со Грција и советник за национална безбедност на Никола Груевски, до министер за надворешни работи во