nikob medikal

Економија

Никоб Медикал – Лидери во меѓународен медицински транспорт на пациенти

А1он
Во периодот од 01.04.2021 година до 17.07.2022 година реализиравме над 22 меѓународни медицински транспорти на пациенти со различни дијагнози. Транспортиравме брзо и безбедно по сите
Македонија

НИКОБ се етаблираше како една од најпосветените општествено одговорни групации во државата

А1он
Во изминатиот период Никоб Обезбедување, Никоб Медикал и Никоб Лаб беа покровители и поддржувачи на неколку големи спортски, културно образовни настани и работилници низ целата
Економија

НИКОБ Медикал е иновативна здравствена установа посветена на 24 часовна медицинска заштита на граѓаните

А1он
1 ГОДИНА НИКОБ МЕДИКАЛ, 1 ГОДИНА БРЗИ, ДОСТАПНИ И КВАЛИТЕТНИ Во тек на минатата година започнавте со работа, а денес одбележувате 1 година Никоб Медикал
Македонија

Една година Никоб Медикал – Постоиме заради Вас слушајќи го вашиот глас

А1он
Една година заедно со Вас се соочивме со предизвиците кои ги донесе пандемијата од КОВИД-19. Одговоривме на секој Ваш повик, пристапивме кон секој Ваш здравствен
Македонија

Никоб Лаб: Мобилни екипи за безбедно и сигурно земање на примероци во вашиот дом или работно место

А1он
Со цел доближување на услугите кон граѓаните, Никоб Лаб од денес 12.10.2021 им овозможува на лицата кои не се во можност, да им обезбеди услуги
Македонија

Никоб Лаб – брзината, капацитетот, квалитетот и пристапната цена можат да бидат реалност

А1он
Ве информираме дека НИКОБ ЛАБ е најбрзорастечката сертифицирана лабораторија во нашата држава. Имено, во НИКОБ ЛАБ во последните три дена се направени околу 1,500 ПЦР
Македонија

НИКОБ ЛАБ со промотивни цени за PCR тестови за македонските навивачи

А1он
По повод настапот на македонската репрезентација на европското првенство ЕURO 2020 лабораторијата НИКОБ ЛАБ на македонските навивачи им овозможува PCR тестови за Covid-19 со сертификат
Македонија

НИКОБ Медикал и Никоб Лаб се креирани да бидат системски одговор и 24-часовна медицинска заштита на граѓаните

А1он
Од неодамна на пазарот во Македонија функционираат два нови правни субјекти во делот на здравствената заштита на граѓаните, станува збор за Никоб Медикал и Никоб