nedela

Македонија

Недела од 1 октомври да стане неработен ден, предложи Владата до Собранието

А1он
Од 1 октомври недела да стане неработен ден за сите, соопшти премиерот Зоран Заев по денешната владина седница. Усвоени се измените во законите за работни