navivacka grupa

Македонија

Фотографии од демолираниот инвентар во МНТ по дивеењето на навивачката група „Шверцери“

Мери Јордановска
Откорната ограда, оштетен стиропор, искршени делови од столчиња можат да се видат на фотографиите до кои дојде „А1он“, откако навивачката група „шверцери“ на некогашна Слога,