nadomestok

Македонија

Адвокат близок до Заев, ќе добива по 2.500 евра во одборот на Телеком

Орце Костов
Новиот претставник на Владата во Одборот на директори на Македонски Телеком, Игор Милев, за извршувањето на функцијата претседател на одборот од редот на неизврши членови,