nacalnik struga

Македонија

Началникот на Струга врз кој беше извршен обид за убиство закрепнува – го посетија Спасовски и Тасевски

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски во струшката болница го посетија повредениот началник на ОВР Струга