nacalnici

Македонија

Со Чулев си заминуваат и неговите началници, меѓу нив и поранешниот телохранител на Мицкоски

Кристијан Ландов
Началниците назначени од Наќе Чулев во Министерството за внатрешни работи се разрешуваат со неговото заминување од министерската фотелја, а на нивните места се враќаат досегашните