muftija

Македонија

Новоназначен в.д. муфтија за Тетово пријавил во полиција дека бил попречуван да почне со работа

А1он
Новоназначениот вршител на должност муфтија од страна на Исламската верска заедница (ИВЗ) за тетовскиот регион Селвер Џемаили во полиција пријавил дека бил попречуван да почне