muaremi

Македонија

Над 12 тони тутун е одземен од Љуботен, со нелегаленот увоз буџетот е оштетен за над 7.5 милиони евра

Кристијан Ландов
Над 12 тони тутун е одземен од жителите на Љуботен по спроведената акција во селото. Нема уапсени лица, бидејќи истрагата не е против физичките лица,
Економија

Тевдовски: Значајно подобрена борбата против финансискиот криминал

А1он
Министерот за финансии Драган Тевдовски оствари работна средба со директорот на Управата за финансиска полиција, Арафат Муареми. Директорот информира дека во 2018 година Управата поднела