mof

Култура

Младите ќе ги предизвикаат традиционалните гледишта за медиумите

А1он
Младински образовен форум (МОФ) и Метаморфозис ви ја најавуваат деветата конференција е-Општество „Млади и медиуми“ ќе се одржи на 7 и 8 февруари 2014 година,
Македонија

Масовна поддршка од 17.000 потписи за петицијата екстерното тестирање да се прогласи за пробно

А1он
Досега 17. 853 граѓани се потпишаа на петицијата со која од Младински образовен форум (МОФ) бараат овогодинешното екстерно тестирање да се прогласи за пробно. Барањата
Видео Македонија

(ВИДЕО) МОФ: Екстерното тестирање да се прогласи за пробно

А1он
Младински образовен форум (МОФ) започнаа со спроведувањето на петицијата со која бараат екстерното тестирање оваа година да се прогласи за пилот. Оваа петиција е реакција
Македонија

ВИДЕО: Екстерното тестирање треба да се прогласи за пилот

А1он
Младински образовен форум (МОФ) денеска ја претстави анализата за „Екстерното тестирање во училиштата во Македонија“ како и препораките за унапредување на тестирањето. Заради серија пропусти
Македонија

Трибина „Студентските медиуми во Македонија: Што може иднината да научи од минатото?“

А1он
Студентската организација „Излез“, во пресрет на тригодишнината од постоењето на истоименото студентско списание, организира трибина на тема „Студентските медиуми во Македонија: што може иднината да