moda

Македонија

„Fashion Fedeation“ од Париз ги отвори вратите за младите дизајнери од Македонија

А1он
Двете модни дизајнерки Русана Ѓурчевска и Хасибе Туша за првпат беа избрани да ја преставуваат Македонија во едукативната работилница организирана од француската „Fashion Fedeation“ .
Магазин

Стилот на српската Прва дама ист како на Мишел Обама

А1он
Познатите стилисти го икоментираа стилот на облекување на сопругата на новиот српски претседател Томислав Николиќ. Тие велат дека Драгица Николиќ на инаугурацијата во понеделникот покажала