misajlvski

Македонија

Царовска до Мисајловски: Добивте шамар од средношколците, кои три дена ги буцкате на бојкот

Габриела Димковиќ-Мишевска
Министерката за образование Мила Царовска одговарајќи на пратеничко прашање на Владо Мисајловски за дигитализација на учебниците , рече дека процесот за вклучување во дигиталниот пристап