mile talevski

Македонија

Талевски: ДПМНЕ не може ништо да реши, само лаже и создава хаос со личните документи

А1он
За разлика од ВМРО-ДПМНЕ кое прави и создава проблеми, СДСМ ги решава проблемите и затоа денес ќе излезе со конкретен закон и конкретно решение за
Македонија

(ВИДЕО) Талески: СДСМ обезбеди поголеми плати за војниците за 100 отсто, а на полицајците за 35 отсто

А1он
Со СДСМ растат платите во сите сектори, работниците, граѓаните добиваат повеќе. Просечната плата СДСМ ја покачи на 39.000 денари, што се 630 евра. СДСМ просечната
Македонија

(ВИДЕО) Талевски: СДСМ гради за иднината, ИКТ центар во Прилеп за заштита на податоците на граѓаните

А1он
СДСМ гради современа инфраструктура за иднината. Во Прилеп го реализиравме еден од нашите најзначајни инфраструктурни капитални проекти – ИКТ Центарот за чување и заштита на