mihail mladenoski

Македонија

Две години затвор за сведокот за 27 април бидејќи земал пари за да запира предмети во Обвинителство

Кристијан Ландов
Сведокот од предметот за организаторите на 27 април, Михаел Младеноски, е осуден на две години затвор откако пред судот призна дека измамил бизнисмен од кои
Македонија

Сведок од „27 април“ земал пари за да запира предмети во Обвинителство, вработен во АНБ го придружувал

Кристијан Ландов
Сведокот од предметот за организаторите на 27 април, Михаел Младеноски доби 8-дневен притвор како осомничен дека изнудувал рекет од пријател, за преку вработени во Обвинителството