migracioni prasanja

Свет

Рим и Мадрид подготвуваат заедничка иницијатива за миграциската политика на ЕУ

А1он
Шпанија и Италија сакаат да создадат нов стратешки сојуз што ќе помогне во обликувањето на идната миграциска политика на Европската унија, изјавија денеска министрите за
Македонија

Пробен попис од 10 до 30 јуни во 13 општини

Маја Илиевска-Пачемска
Од 10 до 30 јуни Државниот завод за статистика во 13 општини ќе спроведе пробен попис, дознава „А1он“. Пробниот попис беше најавен за април годинава,