metalna konstrukcija

Македонија

Не се излезени записниците за пожарот во Универзална: Надзорот најави можна промена на металната конструкција

Орце Костов
Надзорот на изградбата на Универзална сала која во вторникот пламна во пожар рече дека е можно да има потреба од промена и на новата метална