med

Македонија

ВИДЕО: Денови на македонскиот мед по 9-ти пат во Центар

А1он
Производители на мед од цела Македонија од денеска до сабота учествуваат на деветото издание на „Денови на македонскиот мед“ што се одржува на ул. „Македонија“ во