maleoletnik

Македонија

Малолетно девојче возело нерегистриран трактор – тешко повредила пешак

Малолетно девојче од село Иловица управувала со нерегистриран трактор и згазила 26-годишен пешак. „На 10.6.2024 во 21.30 часот во Полициската станица Струмица било пријавено дека