makedonska granica

Македонија

Нема влез во Грција уште најмалку две седмици

А1он
Одлуката за привременото ограничување на копнените граници и новите дополнителни рестрикции воведени минатата седмица за граничните премини со Македонија и Албанија, како и забраната за
Македонија

На јужната граница пристигнаа нови 30 унгарски полициски службеници

А1он
Триесет и четвртиот унгарски полициски контингент составен од 30 полициски службеници пристигна вчера во Дојран, соопшти унгарската Амбасада во Скопје. Од почетокот на заедничките активности