makedonija zdravstvo

Македонија

ВИДЕО: Примарната здравствена заштита главен темел за унапредување на здравството

А1он
Здравјето и благосостојбата на граѓаните за Владата на Република Северна Македонија се едни од врвните приоритети. Здрави граѓани значи посреќни граѓани, кои можат да заработуваат