maalski policajci

Македонија

По секој инцидент скопјани бараат враќање на маалските полицајци, од МВР само ветувања

Маја Илиевска-Пачемска
Без разлика дали се работи за демолирање детско игралиште ули убиство на малолетник, како она во Ново Лисиче, скопјани од различни делови на градот со