lotarija

Економија

Бахчовановски-нов директор на Државната лотарија

А1он
Владимир Бахчовановски од денеска се смести во директорската фотелја на Државната Лотарија на Македонија. Иако медиумите шпекулираа дека оваа функција ќе ја добие Филип Петровски,