ljupco todorovski

Македонија

Ексдиректорот на БЈБ сведочи за „Монструм“: Немавме никаква дојава дека ќе се случи нешто

Кристијан Ландов
Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност, Љупчо Тодоровски познат како Радникот сведочеше на рочиштето за “Монструм”. Тој ја обавувал функцијата на 12 април 2012 година,