ljubomir lape

Македонија

Лапе: Обвинителството најверојатно ќе поднесе жалба за условната казна на Божиновски

А1он
Автор: Петар Клинчарски По изрекувањето на пресудата за „Талир 2“, застапникот на обвинението, обвинителот Љубомир Лапе, истакна дека по добивањето на писмената пресуда, ќе се