linkedin

Економија

Мајкрософт го затвори Линкедин во Кина

А1он
Мајкрософт ја затвори својата социјална мрежа Линкедин во Кина, со објаснување дека почитувањето на тамошните правила станало преголем предизвик, објави Би-Би-Си. „Се соочуваме со значително
Свет

Мајкрософт и Линкедин го одложија враќањето на вработените во канцелариите

А1он
Мајкрософт и Линкедин го одложија на неопределено време враќањето на вработените во канцеларии и со полно работно време поради пандемијата на Ковид-19, што беше планирано