link za izmama

Македонија

„Владата дава 100 евра по жител за растеретување на инфлацијата“: Се шири нов линк за измама на граѓаните

Орце Костов
На социјалните мрежи се шири нов линк од сајтот „vlada-mk.com“ преку кој измамници се обидуваат да дојдат до податоците од платежните картички на македонските граѓани.