lekler

Спорт

Фетел за игнорирањето на тимските наредби на Леклер: Не сум изненаден

А1он
Себастијан Фетел изјави дека разбира зошто Шарл Леклер одлучил да ја игнорира тимската наредба во Бахреин и да го претекне. „Скудерија“ интервенираше во двете претходни