legaliziranje

Македонија

Николовски за дивоградбите: Не можеме 50.000 семејства да ги оставиме без покрив над глава

А1он
Не смееме 50 илјади граѓани, семејства да ги оставиме без покрив над глава и ние мора да носиме одлуки, решенија на проблемите кои се генерациски,