lebedovo ezero

Култура

Балетот „Лебедово езеро“ за отворање на „Есенските музички свечености“

А1он
Со балетот „Лебедово езеро“ на Чајковски, љубовна приказна која ја раскажува вечната борба меѓу доброто и злото, вечер во Македонската опера и балет ќе бидат