lazna stranica

Македонија

„Купувајте загубени пратки за само 123 денари!“: На интернет си поигруваат со АД Пошта

Орце Костов
На социјалната мрежа Фејсбук се појави нова лажна страница „Пошта Македонија“ која за 123 денари нуди загубени кутии со различни производи, меѓу нив и скапи