kuka

Македонија

Макстил станува стратешки партнер на СОС Детско село: „Да ги пренесеме најважните семејни вредности за децата во кумската куќа“

Орце Костов
Макстил е новиот стратешки партнер на СОС Детско село и станува клучен поддржувач на една од згрижувачките куќи, која ќе го носи името на компанијата.
Магазин

На натпреварот доби вила вредна 3,5 милиони евра: Од неа се исели по 3 дена за да не го загуби животот

А1он
Добитникот на луксузна вила од 3 милиони фунти со поглед на простран залив го напуштил својот нов дом три дена откако се вселил откако открил