kribiven sud

Македонија

Обвинителството бара да продолжи мерката притвор за грабнувачите на Самоил Костадиновски

Орце Костов
Обвинителството побара да биде продолжена мерката притвор за грабнувачите на Самоил Костадиновски, особено за првообвинетиот Виктор Милановски, на кого денеска му беше изречена затворска казна