kralot carls

Свет

Чарлс го наследува тронот и огромното богатство

А1он
По смртта на неговата мајка, британската кралица Елизабета Втора, нејзиниот најстар син, кој има 73 години, Чарлс го наследи тронот како и нејзиното приватно богатство,