kosovar

Македонија

Зоља, боева муниција, бомби – Големо количество оружје и муниција пронајдени кај косовски државјанин во Скопје

37-годишен државјанин на Косово кој престојувал во Кондово кај својата партнерка,  е уапсен. Во местото каде престојувал чувал поголема количина оружје и муниција. Според информациите