koronanavirus mkd

Македонија

Филипче од Струмица: Ги прошируваме болничките капацитети, кадар има доволно

Ана Василевска
Болничките капацитети во струмичката болница се проширени и на располагање се 100 кревети за пациенти заразени од Ковид-19. Министерот за здравство денес од Струмица повторно