koncezii

Видео Македонија

ВИДЕО: Со узурпирање на охридските плажи, фирми остварувале приходи и до 190 милиони денари

Без концесии, а со користење на охридските плажи, фирми остварувале приходи и до 190 милиони денари. Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, тврди дека со направените