koncesii

Македонија

Охрид тужи четири фирми оти на диво користеле плажи

Општина Охрид понела тужби против четири правни лица што без концесија узурпирале плажи за поставување шанкови и друга опрема. Станува збор за фирми кои, по
Македонија

Сите плажи во Охрид годинава работеле на диво, без да плаќаат концесии

Сите плажи на охридското крабрежје работат на диво, без договори за концесија склучени со Општина Охрид, дознава „А1он“. Ниту едно физичко или правно лице во