komisija za ustavni prasanja

Видео Македонија

ВИДЕО: Собраниската комисија го усвои предлогот за менување на Уставот

Кристијан Ландов
 Собраниската комисија го усвои предлогот за менување на Со 10 гласа „за“ и 7 „против“ Комисијата за уставни прашања го усвои предлогот на Владата за