komisija za odnosi megu zaednici

Македонија

Потребни се законски измени за функционалност на комисиите за односи меѓу заедниците на локално ниво

А1он
Комисиите за односи меѓу заедниците на локално ниво, чие формирање во општините е обврска согласно Законот за локална самоуправа, со цел промоција и остварување на