klub na mladi lekari

Македонија

Осуда за колешката и повик до Министерството да преземе сериозни мерки и протоколи

А1он
Клубот на млади лекари со соопштение посочува дека не очекувавале дека токму некој од фелата, ќе биде лош пример за непрофесионалност кога се работи за
Македонија

Филипче: Правиме сѐ за подобрување на статусот на младите лекари, квалитетот на едукацијата и условите во кои работат

А1он
Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари и со Клубот на
Македонија

Клуб на млади лекари: Поголемо внимание на подготовката и анализата на моделот за пракса на младите лекари

А1он
Клубот на млади лекари соопшти дека од посебна важност е да успее проектот што го најави Министерството за здраство што се однесува на тоа веднаш